Dziennik Ustaw 1996 Nr 51 poz. 221 - Określenie wielkości progowych i ceny progu dla towarów rolnych przywożonych z zagranicy


ROZPORZĄDZENIE
MINISTRA ROLNICTWA I GOSPODARKI ŻYWNOŚCIOWEJ

z dnia 15 kwietnia 1996 r.

w sprawie określenia wielkości progowych i ceny progu dla towarów rolnych przywożonych z zagranicy.

(Dz. U. z dnia 30 kwietnia 1996 r.)


Na podstawie art. 6 ust. 3 ustawy z dnia 28 czerwca 1995 r. o zasadach, warunkach i trybie nakładania opłat celnych dodatkowych na niektóre towary rolne przywożone z zagranicy (Dz. U. Nr 98, poz. 485) zarządza się, co następuje:


§ 1. Ustala się do dnia 31 grudnia 1996 r. wielkości progowe i ceny progu dla towarów rolnych przywożonych z zagranicy, określone w załączniku do rozporządzenia.

§ 2. Rozporządzenie wchodzi w życie po upływie 14 dni od dnia ogłoszenia.

Załącznik 

WIELKOŚCI PROGOWE I CENY PROGU DLA TOWARÓW ROLNYCH PRZYWOŻONYCH Z ZAGRANICY
 
Lp.PozycjaKod PCNNazwa towaruJedn. miary
Wielkość progowa w jedn.
fizycznych
Cena progu w złotych na jedn. miary
102030203Mięso wieprzowe świeże, chłodzone lub mrożone:t60.660nie obowiązuje
   - Świeże lub chłodzone:   
  0203 11- - Tusze i półtusze:   
  0203 11 10 0- - - Ze świń domowych   
  0203 11 90 0- - - Pozostałe   
  0203 12
- - Szynki, łopatki i
   ich kawałki z
   kośćmi:
   
   - - - Ze świń domowych:   
  0203 12 11 0
- - - - Szynki i ich
       kawałki
   
  0203 12 19 0
- - - - Łopatki i ich
       kawałki
   
  0203 12 90 0- - - Pozostałe   
  0203 19- - Pozostałe:   
   - - - Ze świń domowych:   
  0203 19 11 0
- - - - Przodki i ich
       kawałki
   
  0203 19 13 0
- - - - Schaby i ich
       kawałki, z
       kośćmi
   
  0203 19 15 0
- - - - Boczek i jego
       kawałki
   
   - - - - Pozostałe:   
  0203 19 55 0- - - - - Bez kości   
  0203 19 59 0- - - - - Pozostałe   
  0203 19 90 0- - - Pozostałe   
   - Mrożone:   
  0203 21- - Tusze i półtusze:   
  0203 21 10 0- - - Ze świń domowych   
  0203 21 90 0- - - Pozostałe   
  0203 22
- - Szynki, łopatki i
   ich kawałki z
   kośćmi:
   
   - - - Ze świń domowych:   
  0203 22 11 0
- - - - Szynki i ich
       kawałki
   
  0203 22 19 0
- - - - Łopatki i ich
       kawałki
   
  0203 22 90 0- - - Pozostałe   
  0203 29- - Pozostałe:   
   - - - Ze świń domowych:   
  0203 29 11 0
- - - - Przodki i ich
       kawałki
   
  0203 29 13 0
- - - - Schaby i ich
       kawałki, z
       kośćmi
   
  0203 29 15 0
- - - - Boczek i jego
       kawałki
   
   - - - - Pozostałe:   
  0203 29 55 0- - - - - Bez kości   
  0203 29 59 0- - - - - Pozostałe   
  0203 29 90 0- - - Pozostałe   
202070207Mięso i jadalne podroby z drobiu z pozycji nr 0105, świeże, chłodzone lub mrożone:t64.349nie obowiązuje
   
- Z ptactwa z gatunku
 Gallus domesticus:
   
  0207 11
- - Nie cięte na
   kawałki, świeże lub
   chłodzone:
   
  0207 11 10 0
- - - Oskubane i bez
     jelit, z głowami
     i łapami, znane
     jako "kurczaki
     83%"
   
  0207 11 30 0
- - - Oskubane i
     wypatroszone, bez
     głów i łap, ale
     z szyjami,
     sercami,
     wątrobami i
     żołądkami, znane
     jako "kurczaki
     70%"
   
  0207 11 90 0
- - - Oskubane i
     wypatroszone, bez
     głów i łap oraz
     bez szyj, serc,
     wątrób i
     żołądków, znane
     jako "kurczaki
     65%" lub inaczej
     prezentowane
   
  0207 12
- - Nie cięte na
   kawałki, mrożone:
   
  0207 12 10 0
- - - Oskubane i
     wypatroszone, bez
     głów i łap, ale
     z szyjami,
     sercami,
     wątrobami i
     żołądkami, znane
     jako kurczaki
     70%"
   
  0207 12 90 0
- - - Oskubane i
     wypatroszone, bez
     głów i łap, i bez
     szyj, serc,
     wątrób i
     żołądków, znane
     jako "kurczaki
     65%" lub inaczej
     prezentowane
   
  0207 13
- - Kawałki i podroby,
   świeże lub
   chłodzone:
   
   - - - Kawałki:   
  0207 13 10 0- - - - Bez kości   
   - - - - Z kośćmi:   
  0207 13 20 0
- - - - - Połówki lub
         ćwiartki
   
  0207 13 30 0
- - - - - Całe
         skrzydła, z
         końcami lub
         bez
   
  0207 13 40 0
- - - - - Grzbiety,
         szyje,
         grzbiety
         łącznie z
         szyjami,
         kupry i końce
         skrzydeł
   
  0207 13 50 0
- - - - - Piersi i ich
         kawałki
   
  0207 13 60 0
- - - - - Nogi i ich
         kawałki
   
  0207 13 70 0- - - - - Pozostałe   
   - - - Podroby:   
  0207 13 91 0- - - - Wątroby   
  0207 13 99 0- - - - Pozostałe   
  0207 14
- - Kawałki i podroby
   mrożone:
   
   - - - Kawałki:   
  0207 14 10 0- - - - Bez kości   
   - - - - Z kośćmi:   
  0207 14 20 0
- - - - - Połówki lub
         ćwiartki
   
  0207 14 30 0
- - - - - Całe
         skrzydła, z
         końcami lub
         bez
   
  0207 14 40 0
- - - - - Grzbiety,
         szyje,
         grzbiety
         łącznie z
         szyjami,
         kupry i końce
         skrzydeł
   
  0207 14 50 0
- - - - - Piersi i ich
         kawałki
   
  0207 14 60 0
- - - - - Nogi i ich
         kawałki
   
  0207 14 70 0- - - - - Pozostałe   
   - - - Podroby:   
  2007 14 91 0- - - - Wątroby   
  0207 14 99 0- - - - Pozostałe   
   - Z indyków:   
  0207 24
- - Nie cięte na
   kawałki, świeże lub
   chłodzone:
   
  0207 24 10 0
- - - Oskubane i
     wypatroszone, bez
     głów i łap, ale z
     szyjami, sercami,
     wątrobami i
     żołądkami, znane
     jako "indyki 80%"
   
  0207 24 90 0
- - - Oskubane i
     wypatroszone, bez
     głów i łap i bez
     szyj, serc,
     wątrób i
     żołądków, znane
     jako "indyki 73%"
     lub inaczej
     prezentowane
   
  0207 25
- - Nie cięte na
   kawałki, mrożone:
   
  0207 25 10 0
- - - Oskubane i
     wypatroszone, bez
     głów i łap, ale
     z szyjami,
     sercami,
     wątrobami i
     żołądkami, znane
     jako "indyki 80%"
   
  0207 25 90 0
- - - Oskubane i
     wypatroszone, bez
     głów i łap oraz
     bez szyj, serc,
     wątrób i
     żołądków, znane
     jako "indyki 73%"
     lub inaczej
     prezentowane
   
  0207 26
- - Kawałki i podroby,
   świeże lub
   chłodzone:
   
   - - - Kawałki:   
  0207 26 10 0- - - - Bez kości   
   - - - - Z kośćmi:   
  0207 26 20 0
- - - - - Połówki lub
         ćwiartki
   
  0207 26 30 0
- - - - - - Całe
           skrzydła z
           końcami lub
           bez
   
  0207 26 40 0
- - - - - Grzbiety,
         szyje,
         grzbiety
         łącznie z
         szyjami,
         kupry i końce
         skrzydeł
   
  0207 26 50 0
- - - - - Piersi i ich
         kawałki
   
   
- - - - - Nogi i ich
         kawałki:
   
  0207 26 60 0
- - - - - - Uda i ich
           kawałki
   
  0207 26 70 0- - - - - - Pozostałe   
  0207 26 80 0- - - - - Pozostałe   
   - - - Podroby:   
  0207 26 91 0- - - - Wątroby   
  0207 26 99 0- - - - Pozostałe   
  0207 27
- - Kawałki i podroby,
   mrożone:
   
   - - - Kawałki:   
  0207 27 10 0- - - - Bez kości   
   - - - - Z kośćmi:   
  0207 27 20 0
- - - - - Połówki lub
         ćwiartki
   
  0207 27 30 0
- - - - - Całe
         skrzydła, z
         końcami lub
         bez
   
  0207 27 40 0
- - - - - Grzbiety,
         szyje,
         grzbiety
         łącznie z
         szyjami,
         kupry i końce
         skrzydeł
   
  0207 27 50 0
- - - - - Piersi i ich
         kawałki
   
   
- - - - - Nogi i ich
         kawałki:
   
  0207 27 60 0
- - - - - - Uda i ich
           kawałki
   
  0207 27 70 0- - - - - - Pozostałe   
  0207 27 80 0- - - - - Pozostałe   
   - - - Podroby:   
  0207 27 91 0- - - - Wątroby   
  0207 27 99 0- - - - Pozostałe   
   
- Z kaczek, gęsi i
 perliczek:
   
  0207 32
- - Nie cięte na
   kawałki, świeże lub
   chłodzone:
   
   - - - Kaczki:   
  0207 32 11 0
- - - - Oskubane, bez
       krwi i jelit,
       ale nie
       wypatroszone,
       z głowami i
       łapami, znane
       jako "kaczki
       85%"
   
  0207 32 15 0
- - - - Oskubane i
       wypatroszone,
       bez głów i łap,
       ale z szyjami,
       sercami,
       wątrobami i
       żołądkami,
       znane jako
       "kaczki 70%"
   
  0207 32 19 0
- - - - Oskubane i
       wypatroszone,
       bez głów i łap
       oraz bez szyj,
       serc, wątrób i
       żołądków, znane
       jako "kaczki
       63%" lub
       inaczej
       prezentowane
   
   - - - Gęsi:   
  0207 32 51 0
- - - - Oskubane, bez
       krwi, nie
       wypatroszone, z
       głowami i
       łapami, znane
       jako "gęsi 82%"
   
  0207 32 59 0
- - - - Oskubane i
       wypatroszone,
       bez głów i łap,
       z sercami i
       żołądkami lub
       bez serc i
       żołądków, znane
       jako "gęsi 75%"
       lub inaczej
       prezentowane
   
  0207 32 90 0- - - Perliczki   
  0207 33
- - Nie cięte na
   kawałki, mrożone:
   
   - - - Kaczki:   
  0207 33 11 0
- - - - Oskubane i
       wypatroszone,
       bez głów i łap,
       ale z
       szyjami,
       sercami,
       wątrobami i
       żołądkami,
       znane jako
       "kaczki 70%"
   
  0207 33 19 0
- - - - Oskubane i
       wypatroszone,
       bez głów i łap
       oraz bez szyj,
       serc, wątrób i
       żołądków, znane
       jako "kaczki
       63%" lub
       inaczej
       prezentowane
   
   - - - Gęsi:   
  0207 33 51 0
- - - - Oskubane, bez
       krwi, nie
       wypatroszone z
       głowami i
       łapami, znane
       jako "gęsi 82%"
   
  0207 33 59 0
- - - - Oskubane i
       wypatroszone,
       bez głów i łap,
       z sercami i
       żołądkami lub
       bez serc i
       żołądków, znane
       jako "gęsi 75%"
       lub inaczej
       prezentowane
   
  0207 33 90 0- - - Perliczki   
  0207 34
- - Otłuszczone wątroby
   świeże lub
   chłodzone:
   
  0207 34 10 0- - - Z gęsi   
  0207 34 90 0- - - Z kaczek   
  0207 35
- - Pozostałe, świeże
   lub chłodzone:
   
   - - - Kawałki:   
   - - - - Bez kości:   
  0207 35 11 0- - - - - Z gęsi   
  0207 35 15 0
- - - - - Z kaczek i
         perliczek
   
   - - - - Z kośćmi:   
   
- - - - - Połówki lub
         ćwiartki:
   
  0207 35 21 0- - - - - - Z kaczek   
  0207 35 23 0- - - - - - Z gęsi   
  0207 35 25 0- - - - - - Z perliczek   
  0207 35 31 0
- - - - - Całe
         skrzydła, z
         końcami lub
         bez
   
  0207 35 41 0
- - - - - Grzbiety,
         szyje,
         grzbiety
         łącznie z
         szyjami,
         kupry i końce
         skrzydeł
   
   
- - - - - Piersi i ich
         kawałki:
   
  0207 35 51 0- - - - - - Z gęsi   
  0207 35 53 0
- - - - - - Z kaczek i
           perliczek
   
   
- - - - - Nogi i ich
         kawałki:
   
  0207 35 61 0- - - - - - Z gęsi   
  0207 35 63 0
- - - - - - Z kaczek i
           perliczek
   
  0207 35 71 0
- - - - - Tusze gęsie
         i kacze
   
  0207 35 79 0- - - - - Pozostałe   
   - - - Podroby:   
  0207 35 91 0
- - - - Wątroby
       drobiowe inne
       niż otłuszczone
       wątroby
   
  0207 35 99 0- - - - Pozostałe   
  0207 36- - Pozostałe, mrożone:   
   - - - Kawałki:   
   - - - - Bez kości:   
  0207 36 11 0- - - - - Z gęsi   
  0207 36 15 0
- - - - - Z kaczek i
         perliczek
   
   - - - - Z kośćmi:   
   
- - - - - Połówki lub
         ćwiartki:
   
  0207 36 21 0- - - - - - Z kaczek   
  0207 36 23 0- - - - - - Z gęsi   
  0207 36 25 0- - - - - - Z perliczek   
  0207 36 31 0
- - - - - Całe
         skrzydła,
         końcami lub
         bez
   
  0207 36 41 0
- - - - - Grzbiety,
         szyje,
         grzbiety
         łącznie z
         szyjami,
         kupry i końce
         skrzydeł
   
   
- - - - - Piersi i ich
         kawałki:
   
  0207 36 51 0- - - - - - Z gęsi   
  0207 36 53 0
- - - - - - Z kaczek i
           perliczek
   
   
- - - - - Nogi i ich
         kawałki:
   
  0207 36 61 0- - - - - - Z gęsi   
  0207 36 63 0
- - - - - - Z kaczek i
           perliczek
   
  0207 36 71 0
- - - - - Tusze gęsie
         i kacze
   
  0207 36 79 0- - - - - Pozostałe   
   - - - Podroby:   
   - - - - Wątroby:   
  0207 36 81 0
- - - - - Otłuszczone
         wątroby gęsie
   
  0207 36 85 0
- - - - - Otłuszczone
         wątroby kacze
   
  0207 36 89 0- - - - - Pozostałe   
  0207 36 90 0- - - - Pozostałe   
304050405Masło i inne tłuszcze oraz oleje otrzymane z mleka; masło o obniżonej zawartości tłuszczu:t11.460nie obowiązuje
  0405 10- Masło:   
   
- - O zawartości
   tłuszczu w masie
   nie przekraczającej
   85%:
   
   - - - Masło naturalne:   
  0405 10 11 0
- - - - W bezpośrednich
       opakowaniach o
       zawartości
       netto nie
       przekraczającej
       1 kg
   
  0405 10 19 0- - - - Pozostałe   
  0405 10 30 0- - - Masło odtwarzane   
  0405 10 50 0- - - Masło z serwatki   
  0405 10 90 0- - Pozostałe   
  0405 20
- Masło o obniżonej
 zawartości tłuszczu:
   
  0405 20 10 0
- - O zawartości
   tłuszczu w masie
   39% i więcej, ale
   poniżej 60%
   
  0405 20 30 0
- - O zawartości
   tłuszczu w masie
   60% i więcej, ale
   poniżej 75%
   
  0405 20 90 0
- - O zawartości
   tłuszczu w masie
   powyżej 75%, ale
   nie przekraczającej
   80%
   
  0405 90- Pozostałe:   
  0405 90 10 0
- - O zawartości
   tłuszczu w masie
   99,3% i więcej oraz
   o zawartości wody
   w masie poniżej
   0,5%
   
  0405 90 90 0- - Pozostałe   
 04070407 00Jaja ptasie w skorupkach, świeże, konserwowane albo gotowane:   
   - Drobiu:   
4 0407 00 30 0- - Pozostałetys. szt.628.252226,76
 04080408Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże, suszone, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, mrożone lub inaczej zakonserwowane, zawierające lub nie dodatek cukru albo innego środka słodzącego:   
   - Żółtka jaj:   
  0408 11- - Suszone:   
5 0408 11 80 0- - - Pozostałet6182561,00
   - Pozostałe:   
  0408 91- - Suszone:   
6 0408 91 80 0- - - Pozostałet3332320,00
704090409 00 00 0Miód naturalnytnie obowiązuje1410,00
 06030603Kwiaty cięte i pąki kwiatowe gatunków odpowiednich na bukiety lub do celów zdobniczych, świeże, suszone, barwione, bielone, impregnowane lub w inny sposób przygotowane:   
  0603 10- Świeże:   
   
- - Od 1 czerwca do 31
   października:
   
8 0603 10 11 0- - - Różeszt.nie obowiązuje0,45
9 0603 10 25 0- - - Chryzantemyszt.nie obowiązuje0,40
   
- - Od 1 listopada do
   31 maja:
   
10 0603 10 51 0- - - Różeszt.nie obowiązuje0,70
11 0603 10 65 0- - - Chryzantemyszt.nie obowiązuje0,60
 07020702 00Pomidory świeże lub chłodzone:t48.983 
12 0702 00 15 0
- Od 1 stycznia do 31
 marca
t 2000,00
13 0702 00 20 0- Od 1 do 30 kwietniat 1800,00
14 0702 00 25 0- Od 1 do 14 majat 1800,00
15 0702 00 30 0- Od 15 do 31 majat 1200,00
16 0702 00 35 0
- Od 1 czerwca do 30
 września
t 1200,00
17 0702 00 40 0
- Od 1 do 31
 października
t 1200,00
18 0702 00 45 0
- Od 1 listopada do 20
 grudnia
t 2000,00
19 0702 00 50 0- Od 21 do 31 grudniat 2000,00
 07070707 00Ogórki i korniszony, świeże lub chłodzone:   
   - Ogórki:   
20 0707 00 10 0
- - Od 1 stycznia do
   końca lutego
tnie obowiązuje1500,00
21 0707 00 15 0
- - Od 1 marca do 30
   kwietnia
tnie obowiązuje1200,00
22 0707 00 20 0- - Od 1 do 15 majatnie obowiązuje1200,00
23 0707 00 25 0
- - Od 16 maja do 30
   września
tnie obowiązuje800,00
24 0707 00 30 0
- - Od 1 do 31
   października
tnie obowiązuje800,00
25 0707 00 35 0
- - Od 1 do 10
   listopada
tnie obowiązuje1500,00
26 0707 00 40 0
- - Od 11 listopada do
   31 grudnia
tnie obowiązuje1500,00
 08080808Jabłka, gruszki i pigwy, świeże:t25.847 
  0808 10- Jabłka:   
   - - Pozostałe:   
   
- - - Od 1 stycznia do
     31 marca:
   
27 0808 10 51 0
- - - - Odmiany Golden
       Delicious
t 1000,00
28 0808 10 53 0
- - - - Odmiany Grany
       Smith
t 1000,00
29 0808 10 59 0- - - - Pozostałet 1000,00
   
- - - Od 1 kwietnia do
     30 czerwca:
   
30 0808 10 61 0
- - - - Odmiany Golden
       Delicious
t 1200,00
31 0808 10 63 0
- - - - Odmiany Grany
       Smith
t 1200,00
32 0808 10 69 0- - - - Pozostałet 1200,00
   - - - Od 1 do 31 lipca:   
33 0808 10 71 0
- - - - Odmiany Golden
       Delicious
t 1500,00
34 0808 10 73 0
- - - - Odmiany Grany
       Smith
t 1500,00
35 0808 10 79 0- - - - Pozostałet 1500,00
   
- - - Od 1 sierpnia do
     31 grudnia:
   
36 0808 10 92 0
- - - - Odmiany Golden
       Delicious
t 800,00
37 0808 10 94 0
- - - - Odmiany Grany
       Smith
t 800,00
38 0808 10 98 0- - - - Pozostałet 800,00
3911011101 00Mąka pszenna i żytnio-pszenna:t72.595nie obowiązuje
   - Mąka pszenna:   
  1101 00 11 0- - Z pszenicy durum   
  1101 00 15 0
- - Z pszenicy zwykłej
   i orkisza
   
  1101 00 90 0- Mąka żytnio-pszenna   
 11021102Mąka ze zbóż innych niż pszenica i mieszanka żyta z pszenicą:   
40 1102 10 00 0- Mąka żytniat48.254422,00
 11051105Mąka, grysik, puder, płatki, granulki i grudki ziemniaczane:   
41 1105 10 00 0- Mąka, grysik i pudert1.758385,00
4220022002Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż za pomocą octu lub kwasu octowego:t16.157nie obowiązuje
  2002 10
- Pomidory, całe lub w
 kawałkach:
   
  2002 10 10 0- - Bez skórek   
  2002 10 90 0- - Pozostałe   
  2002 90- Pozostałe:   
   
- - O zawartości suchej
   masy poniżej 12%:
   
  2002 90 11
- - - W bezpośrednich
     opakowaniach
     powyżej 1 kg:
   
  2002 90 11 1
- - - - W bezpośrednich
       opakowaniach o
       zawartości
       netto powyżej
       1 kg, ale nie
       przekraczającej
       199 kg
   
  2002 90 11 9
- - - - W bezpośrednich
       opakowaniach o
       zawartości
       netto powyżej
       199 kg
   
  2002 90 19 0
- - - W bezpośrednich
     opakowaniach o
     zawartości netto
     nie
     przekraczającej
     1 kg
   
   
- - O zawartości suchej
   masy nie mniejszej
   niż 12%, ale nie
   przekraczającej
   30%:
   
  2002 90 31
- - - W bezpośrednich
     opakowaniach o
     zawartości netto
     powyżej 1 kg:
   
  2002 90 31 1
- - - - W bezpośrednich
       opakowaniach o
       zawartości
       netto powyżej
       1 kg, ale nie
       przekraczającej
       199 kg
   
  2002 90 31 9
- - - - W bezpośrednich
       opakowaniach o
       zawartości
       netto powyżej
       199 kg
   
  2002 90 39 0
- - - W bezpośrednich
     opakowaniach o
     zawartości netto
     nie
     przekraczającej
     1 kg
   
   
- - O zawartości suchej
   masy powyżej 30%:
   
  2002 90 91
- - - W bezpośrednich
     opakowaniach o
     zawartości netto
     powyżej 1 kg:
   
  2002 90 91 1
- - - - W bezpośrednich
       opakowaniach o
       zawartości
       netto powyżej
       1 kg, ale nie
       przekraczającej
       199 kg
   
  2002 90 91 9
- - - - W bezpośrednich
       opakowaniach o
       zawartości
       netto powyżej
       199 kg
   
  2002 90 99 0
- - - W bezpośrednich
     opakowaniach o
     zawartości netto
     nie
     przekraczającej
     1 kg
   

Pozycje

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380, 381, 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390, 391, 392, 393, 394, 395, 396, 397, 398, 399, 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411, 412, 413, 414, 415, 416, 417, 418, 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428, 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436, 437, 438, 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451, 452, 453, 454, 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468, 469, 470, 471, 472, 473, 474, 475, 476, 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487, 488, 489, 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505, 506, 507, 508, 509, 510, 511, 512, 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519, 520, 521, 522, 523, 524, 525, 526, 527, 528, 529, 530, 531, 532, 533, 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553, 554, 555, 556, 557, 558, 559, 560, 561, 562, 563, 564, 565, 566, 567, 568, 569, 570, 571, 572, 573, 574, 575, 576, 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583, 584, 585, 586, 587, 588, 589, 590, 591, 592, 593, 594, 595, 596, 597, 598, 599, 600, 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607, 608, 609, 610, 611, 612, 613, 614, 615, 616, 617, 618, 619, 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626, 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636, 637, 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649, 650, 651, 652, 653, 654, 655, 656, 657, 658, 659, 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670, 671, 672, 673, 674, 675, 676, 677, 678, 679, 680, 681, 682, 683, 684, 685, 686, 687, 688, 689, 690, 691, 692, 693, 694, 695, 696, 697, 698, 699, 700, 701, 702, 703, 704, 705, 706, 707, 708, 709, 710, 711, 712, 713, 714, 715, 716, 717, 718, 719, 720, 721, 722, 723, 724, 725, 726, 727, 728, 729, 730, 731, 732, 733, 734, 735, 736, 737, 738, 739, 740, 741, 742, 743, 744, 745, 746, 747, 748, 749, 750, 751, 752, 753, 754, 755, 756, 757, 758, 759, 760, 761, 762, 763, 764, 765, 766, 767, 768, 769, 770, 771, 772, 773, 774, 775, 776, 777, 778, 779, 780, 781, 782, 783, 784, 785, 786, 787, 788, 789, 790, 791, 792, 793, 794, 795, 796, 797, 798, 799, 800, 801, 802, 803, 804, 805, 806, 807, 808, 809, 810, 811, 812, 813, 814, 815, 816, 817, 818, 819, 820, 821

Polecamy

Poszukując najlepszego prawnika na dolnym śląsku pamiętajmy że tylko prawnik Wrocław oferuje najtańsze usługi prawnicze w tej części kraju. Planujesz remont? Poszukujesz projektanta domu? Najlepsi fachowcy pomogą Ci w każdej pracy budowlanej – kwiaty na telefon Wrocław – najtaniej zakupisz w kwiaciarni Margarita we Wrocławiu przy ul. Orląt Lwowskich. Kiedy zdaży Ci się stłuczka lub kiedy Twój samochód odmówi Ci posłuszeństwa - znajdź najlepszą firmę holowniczą dzięki serwisowi o tematyce "pomoc drogowa". Polecamy równierz.
Wszelkie prawa zastrzeżone, © ZnanyPrawnik 2025
Dodaj do ulubionych Mapa strony Polityka prywatności Regulamin Reklama Współpraca Kontakt