Dziennik Ustaw 1999 Nr 16 poz. 150 - Określenie ceny progu dla towarów rolnych przywożonych z zagranicy


ROZPORZĄDZENIE
MINISTRA ROLNICTWA I GOSPODARKI ŻYWNOŚCIOWEJ

z dnia 18 lutego 1999 r.

w sprawie określenia ceny progu dla towarów rolnych przywożonych z zagranicy.

(Dz. U. z dnia 26 lutego 1999 r.)


Na podstawie art. 6 ust. 3 pkt 2 ustawy z dnia 28 czerwca 1995 r. o zasadach, warunkach i trybie nakładania opłat celnych dodatkowych na niektóre towary rolne przywożone z zagranicy (Dz. U. Nr 98, poz. 485) zarządza się, co następuje:


§ 1. Ustala się do dnia 31 grudnia 1999 r. ceny progu dla towarów rolnych przywożonych z zagranicy, określone w załączniku do rozporządzenia.

§ 2. Rozporządzenie wchodzi w życie z dniem ogłoszenia.

ZAŁĄCZNIK

CENY PROGU DLA TOWARÓW PRZYWOŻONYCH Z ZAGRANICY
 

KOD PCNNazwa towaruJednostka miaryCena progu w złotych za jednostkę miary
1234
0201Mięso wołowe świeże lub chłodzone:  
0201 10 00 0- Tusze i półtuszet8.131,80
0201 20- Inne kawałki mięsa z kośćmi:  
0201 20 20 0- - Ćwierci "kompensowane"t8.131,80
0201 20 30 0- - Ćwierci przednie nie rozdzielone lub rozdzielonet7.612,05
0201 20 50 0- - Ćwierci tylne nie rozdzielone lub rozdzielonet10.620,04
0201 20 90 0- - Pozostałet17.863,76
0201 30 00 0- Bez kościt22.885,26
0202Mięso wołowe mrożone:  
0202 10 00 0- Tusze i półtuszet9.453,68
0202 20- Inne kawałki mięsa z kośćmi:  
0202 20 10 0- - Ćwierci "kompensowane"t9.822,00
0202 20 30 0- - Ćwierci przednie nie rozdzielone lub rozdzielonet6.273,80
0202 20 50 0- - Ćwierci tylne nie rozdzielone lub rozdzielonet7.071,84
0202 20 90 0- - Pozostałet11.168,43
0202 30- Bez kości:  
0202 30 10 0- - Ćwierci przednie całe lub pokrojone na maksymalnie pięć części, a każda ćwiartka stanowi pojedynczy blok; ćwierci "kompensowane" w dwóch blokach, z których jeden zawiera ćwierć przednią całą lub pokrojoną na maksymalnie pięć kawałków, a drugi ćwierć tylną w jednym kawałku, ale bez polędwicyt7.030,92
0202 30 50 0- - Rostbef, antrykot i szponder - kawałkit10.546,37
0202 30 90 0- - Pozostałet12.187,47
0203Mięso wieprzowe świeże, chłodzone lub mrożone:  
 - Świeże lub chłodzone:  
0203 11- - Tusze i półtusze:  
0203 11 10 0- - - Ze świń domowycht5.086,98
0203 12- - Szynki, łopatki i ich kawałki z kośćmi:  
 - - - Ze świń domowych:  
0203 12 11 0- - - - Szynki i ich kawałkit7.481,09
0203 12 19 0- - - - Łopatki i ich kawałkit8.557,42
0203 19- - Pozostałe:  
 - - - Ze świń domowych:  
0203 19 11 0- - - - Przodki i ich kawałkit6.842,66
0203 19 13 0- - - - Schaby i ich kawałki, z kośćmit8.917,56
0203 19 15 0- - - - Boczek i jego kawałkit4.812,78
 - - - - Pozostałe:  
0203 19 55 0- - - - - Bez kościt8.696,56
 - Mrożone:  
0203 21- - Tusze i półtusze:  
0203 21 10 0- - - Ze świń domowycht4.591,79
0203 22- - Szynki, łopatki i ich kawałki z kośćmi:  
 - - - Ze świń domowych:  
0203 22 11 0- - - - Szynki i ich kawałkit7.309,21
0203 22 19 0- - - - Łopatki i ich kawałkit6.936,79
0203 29- - Pozostałe:  
 - - - Ze świń domowych:  
0203 29 11 0- - - - Przodki i ich kawałkit6.842,66
0203 29 13 0- - - - Schaby i ich kawałki, z kośćmit8.557,42
0203 29 15 0- - - - Boczek i jego kawałkit5.111,53
 - - - - Pozostałe:  
0203 29 55 0- - - - - Bez kościt9.011,69
0207Mięso i jadalne podroby z drobiu z pozycji nr 0105, świeże, chłodzone lub mrożone:  
 - Z ptactwa z gatunku Gallus domesticus:  
0207 11- - Nie cięte na kawałki, świeże lub chłodzone:  
0207 11 10 0- - - Oskubane i bez jelit, z głowami i łapami, znane jako "kurczaki 83%"t5.823,63
0207 11 30 0- - - Oskubane i wypatroszone, bez głów i łap, ale z szyjami, sercami, wątrobami i żołądkami, znane jako "kurczaki 70%"t4.100,69
0207 11 90 0- - - Oskubane i wypatroszone, bez głów i łap oraz bez szyj, serc, wątrób i żołądków, znane jako "kurczaki 65%" lub inaczej prezentowanet5.258,86
0207 12- - Nie cięte na kawałki, mrożone:  
0207 12 10 0- - - Oskubane i wypatroszone, bez głów i łap, ale z szyjami, sercami, wątrobami i żołądkami, znane jako "kurczaki 70%"t4.043,39
0207 12 90 0- - - Oskubane i wypatroszone, bez głów i łap, i bez szyj, serc, wątrób i żołądków, znane jako "kurczaki 65%" lub inaczej prezentowanet5.369,36
0207 13- - Kawałki i podroby, świeże lub chłodzone:  
 - - - Kawałki:  
0207 13 10 0- - - - Bez kościt13.906,32
 - - - - Z kośćmi:  
0207 13 20 0- - - - - Połówki lub ćwiartkit4.092,50
0207 13 30 0- - - - - Całe skrzydła, z końcami lub bezt7.366,50
0207 13 40 0- - - - - Grzbiety, szyje, grzbiety łącznie z szyjami, kupry i końce skrzydełt3.274,00
0207 13 50 0- - - - - Piersi i ich kawałkit9.294,07
0207 13 60 0- - - - - Nogi i ich kawałkit6.470,24
0207 13 70 0- - - - - Pozostałet12.715,40
 - - - Podroby:  
0207 13 99 0- - - - Pozostałet4.092,50
0207 14- - Kawałki i podroby mrożone:  
 - - - Kawałki:  
0207 14 10 0- - - - Bez kościt13.648,49
 - - - - Z kośćmi:  
0207 14 20 0- - - - - Połówki lub ćwiartkit10.276,27
0207 14 30 0- - - - - Całe skrzydła z końcami lub bezt3.990,19
0207 14 40 0- - - - - Grzbiety, szyje, grzbiety łącznie z szyjami, kupry i końce skrzydełt3.274,00
0207 14 50 0- - - - - Piersi i ich kawałkit9.646,02
0207 14 60 0- - - - - Nogi i ich kawałkit6.502,98
0207 14 70 0- - - - - Pozostałet12.956,86
 - - - Podroby:  
0207 14 99 0- - - - Pozostałet5.868,65
 - Z indyków:  
0207 24- - Nie cięte na kawałki, świeże lub chłodzone:  
0207 24 10 0- - - Oskubane i wypatroszone, bez głów i łap, ale z szyjami, sercami, wątrobami i żołądkami, znane jako "indyki 80%"t6.957,25
0207 24 90 0- - - Oskubane i wypatroszone, bez głów i łap i bez szyj, serc, wątrób i żołądków, znane jako "indyki 73%" lub inaczej prezentowanet10.231,25
0207 25- - Nie cięte na kawałki, mrożone:  
0207 25 10 0- - - Oskubane i wypatroszone, bez głów i łap, ale z szyjami, sercami, wątrobami i żołądkami, znane jako "indyki 80%"t7.272,37
0207 25 90 0- - - Oskubane i wypatroszone, bez głów i łap oraz bez szyj, serc, wątrób i żołądków, znane jako "indyki 73%" lub inaczej prezentowanet7.358,32
0207 26- - Kawałki i podroby, świeże lub chłodzone:  
 - - - Kawałki:  
0207 26 10 0- - - - Bez kościt13.873,58
 - - - - Z kośćmi:  
0207 26 20 0- - - - - Połówki lub ćwiartkit14.008,63
0207 26 30 0- - - - - Całe skrzydła z końcami lub bezt4.174,35
0207 26 40 0- - - - - Grzbiety, szyje, grzbiety łącznie z szyjami, kupry i końce skrzydełt3.306,74
0207 26 50 0- - - - - Piersi i ich kawałkit11.454,91
 - - - - - Nogi i ich kawałki:  
0207 26 60 0- - - - - - Podudzia i ich kawałkit5.848,18
0207 26 70 0- - - - - - Pozostałet7.276,47
0207 26 80 0- - - - - Pozostałet8.185,00
 - - - Podroby:  
0207 26 99 0- - - - Pozostałe:t8.868,45
0207 27- - Kawałki i podroby, mrożone:  
 - - - Kawałki:  
0207 27 10 0- - - - Bez kościt13.501,16
 - - - - Z kośćmi:  
0207 27 20 0- - - - - Połówki lub ćwiartkit13.824,47
0207 27 30 0- - - - - Całe skrzydła, z końcami lub bezt4.174,35
0207 27 40 0- - - - - Grzbiety, szyje, grzbiety łącznie z szyjami, kupry i końce skrzydełt3.306,74
0207 27 50 0- - - - - Piersi i ich kawałkit11.459,00
 - - - - - Nogi i ich kawałki:  
0207 27 60 0- - - - - - Podudzia i ich kawałkit4.546,77
0207 27 70 0- - - - - - Pozostałet7.067,75
0207 27 80 0- - - - - Pozostałet9.547,80
 - - - Podroby:  
0207 27 99 0- - - - Pozostałet5.373,45
 - Z kaczek, gęsi i perliczek:  
0207 32- - Nie cięte na kawałki, świeże lub chłodzone:  
 - - - Kaczki:  
0207 32 11 0- - - - Oskubane, bez krwi i jelit, ale nie wypatroszone, z głowami i łapami, znane jako "kaczki 85%"t6.498,89
0207 32 15 0- - - - Oskubane i wypatroszone, bez głów i łap, ale z szyjami, sercami, wątrobami i żołądkami, znane jako "kaczki 70%"t7.575,22
0207 32 19 0- - - - Oskubane i wypatroszone, bez głów i łap oraz bez szyj, serc, wątrób i żołądków, znane jako "kaczki 63%" lub inaczej prezentowanet7.100,49
 - - - Gęsi:  
0207 32 51 0- - - - Oskubane, bez krwi, nie wypatroszone z głowami i łapami, znane jako "gęsi 82%"t8.475,57
0207 32 59 0- - - - Oskubane i wypatroszone, bez głów i łap, z sercami i żołądkami lub bez serc i żołądków, znane jako "gęsi 75%" lub inaczej prezentowanet10.530,00
0207 32 90 0- - - Perliczkit7.088,21
0207 33- - Nie cięte na kawałki, mrożone:  
 - - - Kaczki:  
0207 33 11 0- - - - Oskubane i wypatroszone, bez głów i łap, ale z szyjami, sercami, wątrobami i żołądkami, znane jako "kaczki 70%"t6.961,34
0207 33 19 0- - - - Oskubane i wypatroszone bez głów i łap oraz bez szyj, serc, wątrób i żołądków, znane jako "kaczki 63%" lub inaczej prezentowanet6.871,31
 - - - Gęsi:  
0207 33 51 0- - - - Oskubane, bez krwi, nie wypatroszone z głowami i łapami, znane jako "gęsi 82%"t8.185,00
0207 33 59 0- - - - Oskubane i wypatroszone, bez głów i łap, z sercami i żołądkami lub bez serc i żołądków, znane jako "gęsi 75%" lub inaczej prezentowanet10.157,59
0207 33 90 0- - - Perliczkit8.369,16
0207 35- - Pozostałe, świeże lub chłodzone:  
 - - - Kawałki:  
 - - - - Bez kości:  
0207 35 11 0- - - - - Z gęsit17.814,65
0207 35 15 0- - - - - Z kaczek i perliczekt17.319,46
 - - - - Z kośćmi:  
 - - - - - Połówki lub ćwiartki:  
0207 35 21 0- - - - - - Z kaczekt4.092,50
0207 35 23 0- - - - - - Z gęsit5.455,30
0207 35 25 0- - - - - - Z perliczekt7.796,21
0207 35 31 0- - - - - Całe skrzydła, z końcami lub bezt4.092,50
0207 35 41 0- - - - - Grzbiety, szyje, grzbiety łącznie z szyjami, kupry i końce skrzydełt3.204,43
 - - - - - Piersi i ich kawałki:  
0207 35 51 0- - - - - - Z gęsit18.964,65
0207 35 53 0- - - - - - Z kaczek i perliczekt13.583,01
 - - - - - Nogi i ich kawałki:  
0207 35 61 0- - - - - - Z gęsit12.674,47
0207 35 63 0- - - - - - Z kaczek i perliczekt6.719,89
0207 35 71 0- - - - - Tusze gęsie i kaczet9.596,91
0207 35 79 0- - - - - Pozostałet20.462,50
 - - - Podroby:  
0207 35 99 0- - - - Pozostałet6.678,96
0207 36- - Pozostałe, mrożone:  
 - - - Kawałki:  
 - - - - Bez kości:  
0207 36 11 0- - - - - Z gęsit19.042,40
0207 36 15 0- - - - - Z kaczek i perliczekt14.507,91
 - - - - Z kośćmi:  
 - - - - - Połówki lub ćwiartki:  
0207 36 21 0- - - - - - Z kaczekt4.092,50
0207 36 23 0- - - - - - Z gęsit5.455,30
0207 36 25 0- - - - - - Z perliczekt9.208,13
0207 36 31 0- - - - - Całe skrzydła, z końcami lub bezt4.411,72
0207 36 41 0- - - - - Grzbiety, szyje, grzbiety łącznie z szyjami, kupry i końce skrzydełt3.319,02
 - - - - - Piersi i ich kawałki:  
0207 36 51 0- - - - - - Z gęsit17.695,97
0207 36 53 0- - - - - - Z kaczek i perliczekt12.617,18
 - - - - - Nogi i ich kawałki:  
0207 36 61 0- - - - - - Z gęsit12.674,47
0207 36 63 0- - - - - - Z kaczek i perliczekt6.793,55
0207 36 71 0- - - - - Tusze gęsie i kaczet9.596,91
0207 36 79 0- - - - - Pozostałet20.462,50
 - - - Podroby:  
 - - - - Wątroby:  
0207 36 85 0- - - - - Otłuszczone wątroby kaczet6.678,96
0407 00Jaja ptasie w skorupkach, świeże, konserwowane albo gotowane:  
 - Drobiu:  
0407 00 30 0- - Pozostałemln szt.111.684,33
0408Jaja ptasie bez skorupek i żółtka jaj, świeże, suszone, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, mrożone lub inaczej zakonserwowane, zawierające lub nie dodatek cukru albo innego środka słodzącego:  
 - Żółtka jaj:  
0408 11- - Suszone:  
0408 11 80 0- - - Pozostałet14.049,55
0408 19- - Pozostałe:  
 - - - Pozostałe:  
0408 19 81 0- - - - Ciekłet2.848,38
0408 19 89 0- - - - Pozostałe, włącznie z mrożonymit4.579,51
 - Pozostałe:  
0408 91- - Suszone:  
0408 91 80 0- - - Pozostałet11.107,05
0408 99- - Pozostałe:  
0408 99 80 0- - - Pozostałet2.443,22
0409 00 00 0Miód naturalnyt3.617,77
0603Kwiaty cięte i pąki kwiatowe gatunków odpowiednich na bukiety lub do celów zdobniczych, świeże, suszone, barwione, bielone, impregnowane lub w inny sposób przygotowane:  
0603 10- Świeże:  
 - - Od 1 czerwca do 31 października:  
0603 10 11 0- - - Różeszt.0,41
0603 10 25 0- - - Chryzantemyszt.0,69
 - - Od 1 listopada do 31 maja:  
0603 10 51 0- - - Różeszt.0,69
0603 10 65 0- - - Chryzantemyszt.1,03
0702 00 00Pomidory, świeże lub chłodzone:  
0702 00 00 1- Od 1 stycznia do 31 marcat2.823,83
0702 00 00 2- Od 1 do 30 kwietniat2.823,83
0702 00 00 3- Od 1 do 14 majat2.823,83
0702 00 00 5- Od 15 do 31 majat2.471,87
0702 00 00 7- Od 1 czerwca do 30 wrześniat2.471,87
0702 00 00 8- Od 1 do 31 październikat2.471,87
0702 00 00 9- Od 1 listopada do 31 grudniat2.471,87
0707 00Ogórki i korniszony, świeże lub chłodzone:  
0707 00 05- Ogórki:  
0707 00 05 1- - Od 1 stycznia do końca lutegot2.791,09
0707 00 05 3- - Od 1 marca do 30 kwietniat2.791,09
0707 00 05 5- - Od 1 do 15 majat2.791,09
0707 00 05 6- - Od 16 maja do 30 wrześniat1.186,83
0707 00 05 7- - Od 1 do 31 październikat1.186,83
0707 00 05 8- - Od 1 do 10 listopadat2.791,09
0707 00 05 9- - Od 11 listopada do 31 grudniat2.791,09
0808Jabłka, gruszki i pigwy, świeże:  
0808 10- Jabłka:  
 - - Pozostałe:  
0808 10 20- - - Odmiany Golden Delicious:  
0808 10 20 1- - - - Od 1 stycznia do 31 marcat2.078,99
0808 10 20 3- - - - Od 1 kwietnia do 30 czerwcat2.426,85
0808 10 20 7- - - - Od 1 sierpnia do 31 grudniat2.046,25
0808 10 50- - - Odmiany Granny Smith:  
0808 10 50 1- - - - Od 1 stycznia do 31 marcat2.078,99
0808 10 50 3- - - - Od 1 kwietnia do 30 czerwcat2.426,85
0808 10 50 7- - - - Od 1 sierpnia do 31 grudniat2.046,25
0808 10 90- - - Pozostałe:  
0808 10 90 1- - - - Od 1 stycznia do 31 marcat2.426,85
0808 10 90 3- - - - Od 1 kwietnia do 30 czerwcat2.426,85
0808 10 90 7- - - - Od 1 sierpnia do 31 grudniat2.046,25
1001Pszenica i mieszkanka żyta z pszenicą (meslin):  
1001 90- Pozostałe:  
 - - Pozostały orkisz, pszenica zwyczajna i mieszanka żyta z pszenicą (meslin):  
1001 90 91- - - Ziarno pszenicy zwyczajnej i mieszanki żyta z pszenicą (meslin):  
1001 90 91 1- - - - Ziarno pszenicy zwyczajnejt605,69
1002 00 00 0Żytot519,75
1003Jęczmień:  
1003 00 90 0- Pozostałyt454,27
1004 00 00 0Owiest601,60
1101 00Mąka pszenna i żytnio-pszenna:  
 - Mąka pszenna:  
1101 00 11 0- - Z pszenicy durumt1.591,98
1101 00 15 0- - Z pszenicy zwyczajnej i orkiszat1.591,98
1101 00 90 0- Mąka żytnio-pszennat1.591,98
1102Mąka ze zbóż innych niż pszenica i mieszanka żyta z pszenicą:  
1102 10 00 0- Mąka żytniat4.911,00
1105Mąka, grysik, puder, płatki, granulki i grudki ziemniaczane:  
1105 10 00 0- Mąka, grysik i pudert2.430,95
1107Słód palony lub nie:  
1107 10- Nie palony:  
 - - Pozostałe:  
1107 10 99 0- - - Pozostałet916,72
1108Skrobie, inulina:  
 - Skrobie:  
1108 12 00 0- - Skrobia kukurydzianat2.222,23
1108 13 00 0- - Skrobia ziemniaczanat1.129,53
1210Szyszki chmielowe, świeże lub suszone, nawet mielone, sproszkowane lub w formie granulek; lupulina:  
1210 10 00 0- Szyszki chmielowe, nie mielone, nie sproszkowane ani nie w formie granulekt485,37
1701Cukier trzcinowy lub buraczany i chemicznie czysta sacharoza, w postaci stałej:  
 - Cukier surowy nie zawierający dodatku środków aromatyzujących ani barwiących:  
1701 12- - Cukier buraczany:  
1701 12 10 0- - - Do rafinacjit1.690,20
1701 12 90 0- - - Pozostałyt2.214,04
 - Pozostały:  
1701 99- - Pozostały:  
1701 99 10 0- - - Cukier białyt2.173,12
1702Pozostałe cukry łącznie z chemicznie czystymi laktozą, maltozą, glukozą i fruktozą, w postaci stałej; syropy cukrowe nie zawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących; sztuczny miód zmieszany z miodem naturalnym lub nie; karmel:  
1702 30- Glukoza i syrop glukozowy nie zawierające fruktozy lub zawierające w stanie suchym mniej niż 20% fruktozy w masie:  
1702 30 10 0- Izoglukozat2.275,43
 - - Pozostałe:  
 - - - Zawierające w stanie suchym 99% lub więcej glukozy w masie:  
1702 30 51 0- - - - W postaci białego krystalicznego proszku, scalonego lub niet2.459,59
1702 30 59 0- - - - Pozostałet2.909,77
 - - - Pozostałe:  
1702 30 91 0- - - - W postaci białego krystalicznego proszku, scalonego lub niet9.183,57
1702 30 99 0- - - - Pozostałet2.038,07
2002Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż za pomocą octu lub kwasu octowego:  
2002 10- Pomidory, całe lub w kawałkach:  
2002 10 10 0- - Bez skórekt1.612,62
2002 10 90 0- - Pozostałet1.612,62
2002 90- Pozostałe:  
 - - O zawartości suchej masy poniżej 12%:  
2002 90 11- - - W bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto powyżej 1 kg:  
2002 90 11 1- - - - W bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto powyżej 1 kg, ale nie przekraczających 199 kgt1.560,00
2002 90 11 9- - - - W bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto powyżej 199 kgt1.560,00
2002 90 19 0- - - W bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto nie przekraczającej 1 kgt1.560,00
 - - O zawartości suchej masy nie mniejszej niż 12%, ale nie przekraczającej 30%:  
2002 90 31- - - W bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto powyżej 1 kg:  
2002 90 31 1- - - - W bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto powyżej 1 kg, ale nie przekraczającej 199 kgt3.253,54
2002 90 31 9- - - - W bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto powyżej 199 kgt3.253,54
2002 90 39 0- - - W bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto nie przekraczającej 1 kgt3.253,54
 - - O zawartości suchej masy powyżej 30%:  
2002 90 91- - - W bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto powyżej 1 kg:  
2002 90 91 9- - - - W bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto powyżej 199 kgt3.253,54
2002 90 99 0- - - W bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto nie przekraczającej 1 kgt3.253,54
2106Przetwory spożywcze gdzie indziej nie wymienione ani nie włączone:  
2106 90- Pozostałe:  
 - - Aromatyzowane lub barwione syropy cukrowe:  
2106 90 30 0- - - Syropy izoglukozowet11.962,38
 - - - Pozostałe:  
2106 90 55 0- - - - Syrop glukozowy i z maltodekstrynyt5.983,24
3502Albuminy (nawet koncentraty z dwu lub więcej protein z serwatki, zawierające w suchej masie powyżej 80% protein z serwatki), albuminiany i inne pochodne albumin:  
 - Albumina jaja:  
3502 11- - Suszona:  
3502 11 90 0- - - Pozostałat4.825,06

Pozycje

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380, 381, 382, 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389, 390, 391, 392, 393, 394, 395, 396, 397, 398, 399, 400, 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411, 412, 413, 414, 415, 416, 417, 418, 419, 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426, 427, 428, 429, 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436, 437, 438, 439, 440, 441, 442, 443, 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451, 452, 453, 454, 455, 456, 457, 458, 459, 460, 461, 462, 463, 464, 465, 466, 467, 468, 469, 470, 471, 472, 473, 474, 475, 476, 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487, 488, 489, 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496, 497, 498, 499, 500, 501, 502, 503, 504, 505, 506, 507, 508, 509, 510, 511, 512, 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519, 520, 521, 522, 523, 524, 525, 526, 527, 528, 529, 530, 531, 532, 533, 534, 535, 536, 537, 538, 539, 540, 541, 542, 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553, 554, 555, 556, 557, 558, 559, 560, 561, 562, 563, 564, 565, 566, 567, 568, 569, 570, 571, 572, 573, 574, 575, 576, 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583, 584, 585, 586, 587, 588, 589, 590, 591, 592, 593, 594, 595, 596, 597, 598, 599, 600, 601, 602, 603, 604, 605, 606, 607, 608, 609, 610, 611, 612, 613, 614, 615, 616, 617, 618, 619, 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626, 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636, 637, 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649, 650, 651, 652, 653, 654, 655, 656, 657, 658, 659, 660, 661, 662, 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669, 670, 671, 672, 673, 674, 675, 676, 677, 678, 679, 680, 681, 682, 683, 684, 685, 686, 687, 688, 689, 690, 691, 692, 693, 694, 695, 696, 697, 698, 699, 700, 701, 702, 703, 704, 705, 706, 707, 708, 709, 710, 711, 712, 713, 714, 715, 716, 717, 718, 719, 720, 721, 722, 723, 724, 725, 726, 727, 728, 729, 730, 731, 732, 733, 734, 735, 736, 737, 738, 739, 740, 741, 742, 743, 744, 745, 746, 747, 748, 749, 750, 751, 752, 753, 754, 755, 756, 757, 758, 759, 760, 761, 762, 763, 764, 765, 766, 767, 768, 769, 770, 771, 772, 773, 774, 775, 776, 777, 778, 779, 780, 781, 782, 783, 784, 785, 786, 787, 788, 789, 790, 791, 792, 793, 794, 795, 796, 797, 798, 799, 800, 801, 802, 803, 804, 805, 806, 807, 808, 809, 810, 811, 812, 813, 814, 815, 816, 817, 818, 819, 820, 821, 822, 823, 824, 825, 826, 827, 828, 829, 830, 831, 832, 833, 834, 835, 836, 837, 838, 839, 840, 841, 842, 843, 844, 845, 846, 847, 848, 849, 850, 851, 852, 853, 854, 855, 856, 857, 858, 859, 860, 861, 862, 863, 864, 865, 866, 867, 868, 869, 870, 871, 872, 873, 874, 875, 876, 877, 878, 879, 880, 881, 882, 883, 884, 885, 886, 887, 888, 889, 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899, 900, 901, 902, 903, 904, 905, 906, 907, 908, 909, 910, 911, 912, 913, 914, 915, 916, 917, 918, 919, 920, 921, 922, 923, 924, 925, 926, 927, 928, 929, 930, 931, 932, 933, 934, 935, 936, 937, 938, 939, 940, 941, 942, 943, 944, 945, 946, 947, 948, 949, 950, 951, 952, 953, 954, 955, 956, 957, 958, 959, 960, 961, 962, 963, 964, 965, 966, 967, 968, 969, 970, 971, 972, 973, 974, 975, 976, 977, 978, 979, 980, 981, 982, 983, 984, 985, 986, 987, 988, 989, 990, 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005, 1006, 1007, 1008, 1009, 1010, 1011, 1012, 1013, 1014, 1015, 1016, 1017, 1018, 1019, 1020, 1021, 1022, 1023, 1024, 1025, 1026, 1027, 1028, 1029, 1030, 1031, 1032, 1033, 1034, 1035, 1036, 1037, 1038, 1039, 1040, 1041, 1042, 1043, 1044, 1045, 1046, 1047, 1048, 1049, 1050, 1051, 1052, 1053, 1054, 1055, 1056, 1057, 1058, 1059, 1060, 1061, 1062, 1063, 1064, 1065, 1066, 1067, 1068, 1069, 1070, 1071, 1072, 1073, 1074, 1075, 1076, 1077, 1078, 1079, 1080, 1081, 1082, 1083, 1084, 1085, 1086, 1087, 1088, 1089, 1090, 1091, 1092, 1093, 1094, 1095, 1096, 1097, 1098, 1099, 1100, 1101, 1102, 1103, 1104, 1105, 1106, 1107, 1108, 1109, 1110, 1111, 1112, 1113, 1114, 1115, 1116, 1117, 1118, 1119, 1120, 1121, 1122, 1123, 1124, 1125, 1126, 1127, 1128, 1129, 1130, 1131, 1132, 1133, 1134, 1135, 1136, 1137, 1138, 1139, 1140, 1141, 1142, 1143, 1144, 1145, 1146, 1147, 1148, 1149, 1150, 1151, 1152, 1153, 1154, 1155, 1156, 1157, 1158, 1159, 1160, 1161, 1162, 1163, 1164, 1165, 1166, 1167, 1168, 1169, 1170, 1171, 1172, 1173, 1174, 1175, 1176, 1177, 1178, 1179, 1180, 1181, 1182, 1183, 1184, 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1190, 1191, 1192, 1193, 1194, 1195, 1196, 1197, 1198, 1199, 1200, 1201, 1202, 1203, 1204, 1205, 1206, 1207, 1208, 1209, 1210, 1211, 1212, 1213, 1214, 1215, 1216, 1217, 1218, 1219, 1220, 1221, 1222, 1223, 1224, 1225, 1226, 1227, 1228, 1229, 1230, 1231, 1232, 1233, 1234, 1235, 1236, 1237, 1238, 1239, 1240, 1241, 1242, 1243, 1244, 1245, 1246, 1247, 1248, 1249, 1250, 1251, 1252, 1253, 1254, 1255, 1256, 1257, 1258, 1259, 1260, 1261, 1262, 1263, 1264, 1265, 1266, 1267, 1268, 1269, 1270, 1271, 1272, 1273, 1274, 1275, 1276, 1277, 1278, 1279, 1280, 1281, 1282, 1283, 1284, 1285, 1286, 1287, 1288, 1289, 1290, 1291, 1292, 1293, 1294, 1295, 1296, 1297, 1298, 1299, 1300, 1301, 1302, 1303, 1304, 1305, 1306, 1307, 1308, 1309, 1310, 1311, 1312, 1313, 1314, 1315, 1316, 1317, 1318, 1319, 1320, 1321, 1322

Polecamy

Poszukując najlepszego prawnika na dolnym śląsku pamiętajmy że tylko prawnik Wrocław oferuje najtańsze usługi prawnicze w tej części kraju. Planujesz remont? Poszukujesz projektanta domu? Najlepsi fachowcy pomogą Ci w każdej pracy budowlanej – kwiaty na telefon Wrocław – najtaniej zakupisz w kwiaciarni Margarita we Wrocławiu przy ul. Orląt Lwowskich. Kiedy zdaży Ci się stłuczka lub kiedy Twój samochód odmówi Ci posłuszeństwa - znajdź najlepszą firmę holowniczą dzięki serwisowi o tematyce "pomoc drogowa". Polecamy równierz.
Wszelkie prawa zastrzeżone, © ZnanyPrawnik 2025
Dodaj do ulubionych Mapa strony Polityka prywatności Regulamin Reklama Współpraca Kontakt